TRAŽI POJAM

Karlić tartufi, Paladini

Karlić tartufi, Paladini

Da li ste znali da malo istarsko naselje Paladini ima svega 45 stanovnika, a više od 100 pasa ?! Zanimljivost ovog mjesta je što se svaka obitelj bavi lovom na tartufe. Na ovom prekrasnom lokalitetu, nadomak jezera Butoniga, nalazi se i carstvo obitelji Karlić s preko 50 godina tradicije i iskustva u tartufarstvu.

 

 

Karlić tartufi danas imaju 9 pasa, svakodnevno odlaze u lov na tartufe, a u njihovim proizvodima uživaju potrošači po cijelom svijetu.

Provele smo ugodno popodne u društvu ljubazne gospođe Radmile, koja nas je na samom početku druženja iznenadila s nekoliko finih delicija na bazi cijenjenog dragulja istarske gastronomije. Zatim nam je s ljubavlju pripremila odličnu fritaju s tartufatom i naribanim svježim tartufom te neodoljive istarske fritule punjene s bijelim i crnim čokoladnim namazom Tartuffella.

 

 

Na kraju posjeta razgledale smo shop prepun istarskih delicija. Moramo napomenuti da imaju i svoj web shop http://www.karlictartufi.shop .

Karlić tartufi su nam pružili jedinstveni doživljaj ispunjen zamamnim okusima i mirisima Istre.

Napomena: zbog velikog interesa i ograničenog broja ljudi unaprijed najavite svoj dolazak.

 

 

Karlić tartufi
Paladini 14, Buzet
Tel: 052 667 304
Web: karlictartufi.hr
Instagram: karlictartufi

 

admin
Preko 90 ostvarenih suradnji s istarskim ugostiteljima, vinarima, tartufarima, organizatorima manifestacija i ostalim nositeljima turističke ponude Od malih nogu redovito posjećujemo restorane, konobe, manifestacije i festivale vezane uz istarsku gastronomiju. Obožavamo istarsku kuhinju i lokalne proizvode: pršut, sir, tartufe, tradicionalnu tjesteninu, ombolo, kobasice, kroštule, fritule, maslinovo ulje, … kao i vrhunska istarska vina koja se savršeno sljubljuju uz istarske delicije. Naša ideja o promoviranju istarske gastro scene nastala je iz velike ljubavi i strasti prema Istri i istarskoj gastronomiji. Sasvim spontano, 07. svibnja 2019. godine prilikom posjeta jednom restoranu osnovale smo gastronomski vodič pod nazivom delicious.istrian.restaurants, za sve ljubitelje istarske kuhinje koji su u potrazi za dobrim restoranima, konobama i drugim ugostiteljskim objektima na području Istre. Od tada vodimo Internet blog i instagram profil delicious.istrian.restaurants, putem kojih dijelimo svoje osobno gastronomsko iskustvo isključivo o do sada posjećenim restoranima, konobama i drugim ugostiteljskim objektima. Svaki posjet je popraćen našim slikama ambijenta i jela, kratkim osvrtom i recenzijama cjelokupne usluge sa stajališta gosta u 7 kategorija: lokacija, ambijent, osoblje, okus jela, dekoracija jela, ponuda i cijena. Izuzetno nam je drago što već više od godinu dana doprinosimo promociji istarske eno - gastro ponude. Oduševljene smo činjenicom da je veliki broj ugostitelja prepoznao potencijal suradnje s blogerima i influencerima, tako da već imamo popis ugostiteljskih objekata koje ćemo posjetiti do kraja godine. Također, ponosne smo što je naš rad i trud od samog početka prepoznat te odlično prihvaćen od strane ugostitelja, kao i od strane potencijalnih gostiju koji nam se svakodnevno javljaju putem instagrama, gdje danas imamo 11.500 pratitelja. Prate nas ugostitelji, vinari, maslinari, razne cijenjene ličnosti, prijatelji i brojni ljubitelji istarskih delicija, kojima se ovim putem od srca zahvaljujemo na podršci. Nadahnute dosadašnjim radom i potrebom da uz ugostiteljske objekte promoviramo i vinare, maslinare, tartufare i ostale nositelje istarske turističke ponude u suradnji s MAKE studijom iz Poreča odlučile smo se za izradu web stranice, kao i za novo ime DELISTRIA. Uskoro nova iznenađenja, pratite nas!!! Kristina Ritoša & Anamarija Bassanese

POGLEDAJTE I OVE RECENZIJE