TRAŽI POJAM

Grill house Prince, Vrsar

Grill house Prince, Vrsar

Dragi naši mesoljupci, Grill house Prince pravo je mjesto za Vas. U ponudi imaju vrlo ukusno meso iz vlastite mesnice, čiji će upečatljivi okus zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

 

 

A kada posjet nadmaši naša očekivanja, to je onda zaista vrijedno preporuke. Ovaj vrsarski fast food potpuno nas je oduševio svojom ponudom i cjelokupnom uslugom. Da nije bilo Vaše preporuke, vjerojatno ga nikada ne bi posjetile, zato djshurki veliko hvala na preporuci.

 

 

Iz zanimljive ponude odabrale smo:

* BACON BURGER premium ( brioche pecivo, juneće meso, sir, dimljena slanina, BBQ umak, majoneza, rajčica, rukola, karamelizirani luk, domaći krumpir )
* PUNJENU PLJESKAVICU ( pljeskavica punjena sirom, ajvar, kajmak, domaći krumpir )
* MR. TRUFFLE POMFRIT ( majoneza, tartufata, grana padano )
* PALAČINKU ( raffaello, nutella )

 

 

Ostvareni bodovi: 18/21
lokacija …………..……..……3/3
ambijent ………….…………. 2/3
ponuda ………….…………… 3/3
osoblje …………………….. 2,5/3
okus jela ……..……………. 2,5/3
dekoracija jela …..…..……. 2,5/3
cijena …………………….…. 2,5/3

 

 

Grill house Prince
Obala Maršala Tita 12, 52450 Vrsar
Tel: 052 442 011
Facebook: Grill house Prince
Instagram: grillhouseprince

Pratite nas i na Instagramu: delicious.istrian.restaurants

 

admin
Preko 90 ostvarenih suradnji s istarskim ugostiteljima, vinarima, tartufarima, organizatorima manifestacija i ostalim nositeljima turističke ponude Od malih nogu redovito posjećujemo restorane, konobe, manifestacije i festivale vezane uz istarsku gastronomiju. Obožavamo istarsku kuhinju i lokalne proizvode: pršut, sir, tartufe, tradicionalnu tjesteninu, ombolo, kobasice, kroštule, fritule, maslinovo ulje, … kao i vrhunska istarska vina koja se savršeno sljubljuju uz istarske delicije. Naša ideja o promoviranju istarske gastro scene nastala je iz velike ljubavi i strasti prema Istri i istarskoj gastronomiji. Sasvim spontano, 07. svibnja 2019. godine prilikom posjeta jednom restoranu osnovale smo gastronomski vodič pod nazivom delicious.istrian.restaurants, za sve ljubitelje istarske kuhinje koji su u potrazi za dobrim restoranima, konobama i drugim ugostiteljskim objektima na području Istre. Od tada vodimo Internet blog i instagram profil delicious.istrian.restaurants, putem kojih dijelimo svoje osobno gastronomsko iskustvo isključivo o do sada posjećenim restoranima, konobama i drugim ugostiteljskim objektima. Svaki posjet je popraćen našim slikama ambijenta i jela, kratkim osvrtom i recenzijama cjelokupne usluge sa stajališta gosta u 7 kategorija: lokacija, ambijent, osoblje, okus jela, dekoracija jela, ponuda i cijena. Izuzetno nam je drago što već više od godinu dana doprinosimo promociji istarske eno - gastro ponude. Oduševljene smo činjenicom da je veliki broj ugostitelja prepoznao potencijal suradnje s blogerima i influencerima, tako da već imamo popis ugostiteljskih objekata koje ćemo posjetiti do kraja godine. Također, ponosne smo što je naš rad i trud od samog početka prepoznat te odlično prihvaćen od strane ugostitelja, kao i od strane potencijalnih gostiju koji nam se svakodnevno javljaju putem instagrama, gdje danas imamo 11.500 pratitelja. Prate nas ugostitelji, vinari, maslinari, razne cijenjene ličnosti, prijatelji i brojni ljubitelji istarskih delicija, kojima se ovim putem od srca zahvaljujemo na podršci. Nadahnute dosadašnjim radom i potrebom da uz ugostiteljske objekte promoviramo i vinare, maslinare, tartufare i ostale nositelje istarske turističke ponude u suradnji s MAKE studijom iz Poreča odlučile smo se za izradu web stranice, kao i za novo ime DELISTRIA. Uskoro nova iznenađenja, pratite nas!!! Kristina Ritoša & Anamarija Bassanese

POGLEDAJTE I OVE RECENZIJE