TRAŽI POJAM

Tunaholic fish bar, Poreč

Tunaholic fish bar, Poreč

Na jednoj od najfrekventnijih porečkih lokacija, u neposrednoj blizini Eufrazijeve bazilike, smjestio se novootvoreni Tunaholic fish bar. Iako je otvoren tek nepunih mjesec dana, broj obožavatelja ovog kreativnog street food lokala rapidno raste iz dana u dan.

 

 

Primijetile smo da svi oko nas guštaju u doista primamljivom TUNAHOLIC BURGERU, trenutno najtraženijem jelu iz ponude, no mi smo odlučile kušati apsolutno fantastičan LOSOS BURGER PARENTINO. Osim popularnih burgera, Tunaholic fish bar je u svoju ponudu uvrstio doista pohvalan izbor mediteranskih morskih delicija, od kojih su naša nepca na prvi zalogaj osvojili vrlo ukusni prženi fileti kadela – MORSKI PAS (KADEL) MARAFOR i SALATA ZUCCATO sa sočnom tuna steak tagliatom.

 

 

U Tunaholicu poštuju i zlatno pravilo da je desert sastavni dio svakog dobrog obroka te su nam na kraju poslužili DESERT PUSTERLA koji se sastoji od keksa, svježeg sira, limuna i mente.

Želimo im puno uspjeha u stvaranju inovativnih morskih okusa.

 

 

Ostvareni bodovi: 17,5/21

lokacija …………………… 3/3
ambijent ………………….. 2/3
ponuda ………………..….. 3/3
osoblje …………………….. 2/3
okus jela …………….….…. 3/3
dekoracija jela …………….1,5/3
cijena ……………….………. 3/3

Tunaholic fish bar
Sv. Eleuterija 6, Poreč
Instagram: tunaholic.fishbar 

Pratite nas i na Instagramu: delicious.istrian.restaurants

 

admin
Preko 90 ostvarenih suradnji s istarskim ugostiteljima, vinarima, tartufarima, organizatorima manifestacija i ostalim nositeljima turističke ponude Od malih nogu redovito posjećujemo restorane, konobe, manifestacije i festivale vezane uz istarsku gastronomiju. Obožavamo istarsku kuhinju i lokalne proizvode: pršut, sir, tartufe, tradicionalnu tjesteninu, ombolo, kobasice, kroštule, fritule, maslinovo ulje, … kao i vrhunska istarska vina koja se savršeno sljubljuju uz istarske delicije. Naša ideja o promoviranju istarske gastro scene nastala je iz velike ljubavi i strasti prema Istri i istarskoj gastronomiji. Sasvim spontano, 07. svibnja 2019. godine prilikom posjeta jednom restoranu osnovale smo gastronomski vodič pod nazivom delicious.istrian.restaurants, za sve ljubitelje istarske kuhinje koji su u potrazi za dobrim restoranima, konobama i drugim ugostiteljskim objektima na području Istre. Od tada vodimo Internet blog i instagram profil delicious.istrian.restaurants, putem kojih dijelimo svoje osobno gastronomsko iskustvo isključivo o do sada posjećenim restoranima, konobama i drugim ugostiteljskim objektima. Svaki posjet je popraćen našim slikama ambijenta i jela, kratkim osvrtom i recenzijama cjelokupne usluge sa stajališta gosta u 7 kategorija: lokacija, ambijent, osoblje, okus jela, dekoracija jela, ponuda i cijena. Izuzetno nam je drago što već više od godinu dana doprinosimo promociji istarske eno - gastro ponude. Oduševljene smo činjenicom da je veliki broj ugostitelja prepoznao potencijal suradnje s blogerima i influencerima, tako da već imamo popis ugostiteljskih objekata koje ćemo posjetiti do kraja godine. Također, ponosne smo što je naš rad i trud od samog početka prepoznat te odlično prihvaćen od strane ugostitelja, kao i od strane potencijalnih gostiju koji nam se svakodnevno javljaju putem instagrama, gdje danas imamo 11.500 pratitelja. Prate nas ugostitelji, vinari, maslinari, razne cijenjene ličnosti, prijatelji i brojni ljubitelji istarskih delicija, kojima se ovim putem od srca zahvaljujemo na podršci. Nadahnute dosadašnjim radom i potrebom da uz ugostiteljske objekte promoviramo i vinare, maslinare, tartufare i ostale nositelje istarske turističke ponude u suradnji s MAKE studijom iz Poreča odlučile smo se za izradu web stranice, kao i za novo ime DELISTRIA. Uskoro nova iznenađenja, pratite nas!!! Kristina Ritoša & Anamarija Bassanese

POGLEDAJTE I OVE RECENZIJE