TRAŽI POJAM

OPG OLIVERI, KAŠTELIR – LABINCI

OPG OLIVERI, KAŠTELIR – LABINCI

OPG Oliveri, član poljoprivredne udruge Vitis

Bila nam je velika čast posjetiti obitelj Paulišić koja proizvodi vrhunska ekstra djevičanska maslinova ulja. Njihova maslinova ulja su već punih 20 godina prisutna na tržištu pod brendom Oliveri. Sjedište OPG – a se nalazi na adresi Labinci 41. Na navedenoj adresi se odvijaju i degustacije te prodaja maslinovog ulja.

 

 

Danas obitelj Paulišić obrađuje 7 hektara pod maslinama. Među 2000 stabala maslina koje njeguju od sorti dominira Bjelica, a zatim Croatina, Buža, Leccino, Pendolino te brojne preostale sorte kojih ukupno imaju čak 44.

 

 

U njihovoj širokoj paleti proizvoda zaista svatko može pronaći odgovarajuće maslinovo ulje. Asortiman se sastoji od ukupno 10 različitih vrsta maslinovog ulja. Sva ulja iz ponude dostupna su u pakiranjima od 0.1 l, 0.25 l te 0.5 l. Orijentirani su na proizvodnju sortnih ulja te u ponudi imaju 9 vrsta monosortnih ulja. Blagog okusa su sorte Murino, Pendolino i Arbequina, dok Leccino, Rosulja i Buža spadaju u ulja srednje intenzivnog okusa. Ljubitelji intenzivnijih maslinovih ulja užitak mogu pronaći u Crnici, Bjelici i Croatini.

 

 

Trenutno je njihova najprodavanija etiketa višesortno maslinovo ulje pod nazivom Sangreal. Ovaj vrlo traženi blend srednjeg intenziteta dobiven je miješanjem 36 različitih sorti.

Ponudu su obogatili i vrlo hranjivom kremom na bazi maslinovog ulja.

 

 

Od 2014. godine do danas prisutni su u Flos Olei – u, prestižnom svjetskom vodiču kroz vrhunska ekstra djevičanska maslinova ulja. Osim toga važno je napomenuti da su osvojili preko 50 značajnih nagrada među kojima valja istaknuti čak 20 – ak važnijih svjetskih priznanja. Vrlo su ponosni na odlične rezultate koje su postigli na ovogodišnjem izdanju međunarodnog natječaja JOOP održanog u Japanu (Japan Olive Oil Prize). Ovim putem im još jednom čestitamo na ostvarenim izvrsnim rezultatima kako u svijetu tako i kod nas.

 

 

Redovito sudjeluju na Danima mladog maslinovog ulja u Vodnjanu i ostalim bitnijim manifestacijama posvećenim maslinovom ulju poput Festivala maslina u Zagrebu.

Iz ponude smo kušale dvije vrlo tražene etikete: moćnu Bjelicu i  senzacionalan Sangral.  Ulja su u potpunosti očarala sva naša osjetila te ćemo se svakako ponovno vratiti i isprobati preostale okuse.

Do sljedećeg susreta…

 

 

OPG Oliveri
Labinci 41, 52464 Kaštelir
Mob: 091 445 5041
Web: www.oli-veri.com
E-mail: info@oli-veri.com
Facebook: oliveri.olive.oil
Instagram: oliveri.evoo

Poljoprivredna udruga Vitis: INSTAGRAMFACEBOOK

Pratite nas i na Instagramu: DELISTRIA

 

admin
Preko 90 ostvarenih suradnji s istarskim ugostiteljima, vinarima, tartufarima, organizatorima manifestacija i ostalim nositeljima turističke ponude Od malih nogu redovito posjećujemo restorane, konobe, manifestacije i festivale vezane uz istarsku gastronomiju. Obožavamo istarsku kuhinju i lokalne proizvode: pršut, sir, tartufe, tradicionalnu tjesteninu, ombolo, kobasice, kroštule, fritule, maslinovo ulje, … kao i vrhunska istarska vina koja se savršeno sljubljuju uz istarske delicije. Naša ideja o promoviranju istarske gastro scene nastala je iz velike ljubavi i strasti prema Istri i istarskoj gastronomiji. Sasvim spontano, 07. svibnja 2019. godine prilikom posjeta jednom restoranu osnovale smo gastronomski vodič pod nazivom delicious.istrian.restaurants, za sve ljubitelje istarske kuhinje koji su u potrazi za dobrim restoranima, konobama i drugim ugostiteljskim objektima na području Istre. Od tada vodimo Internet blog i instagram profil delicious.istrian.restaurants, putem kojih dijelimo svoje osobno gastronomsko iskustvo isključivo o do sada posjećenim restoranima, konobama i drugim ugostiteljskim objektima. Svaki posjet je popraćen našim slikama ambijenta i jela, kratkim osvrtom i recenzijama cjelokupne usluge sa stajališta gosta u 7 kategorija: lokacija, ambijent, osoblje, okus jela, dekoracija jela, ponuda i cijena. Izuzetno nam je drago što već više od godinu dana doprinosimo promociji istarske eno - gastro ponude. Oduševljene smo činjenicom da je veliki broj ugostitelja prepoznao potencijal suradnje s blogerima i influencerima, tako da već imamo popis ugostiteljskih objekata koje ćemo posjetiti do kraja godine. Također, ponosne smo što je naš rad i trud od samog početka prepoznat te odlično prihvaćen od strane ugostitelja, kao i od strane potencijalnih gostiju koji nam se svakodnevno javljaju putem instagrama, gdje danas imamo 11.500 pratitelja. Prate nas ugostitelji, vinari, maslinari, razne cijenjene ličnosti, prijatelji i brojni ljubitelji istarskih delicija, kojima se ovim putem od srca zahvaljujemo na podršci. Nadahnute dosadašnjim radom i potrebom da uz ugostiteljske objekte promoviramo i vinare, maslinare, tartufare i ostale nositelje istarske turističke ponude u suradnji s MAKE studijom iz Poreča odlučile smo se za izradu web stranice, kao i za novo ime DELISTRIA. Uskoro nova iznenađenja, pratite nas!!! Kristina Ritoša & Anamarija Bassanese

POGLEDAJTE I OVE RECENZIJE