TRAŽI POJAM

Arman Marijan Wines, Nardući

Arman Marijan Wines, Nardući

Prestižnu istarsku vinariju s pogledom koji oduzima dah posjećuju gosti iz cijelog svijeta. Obitelj Marijana Armana iz naselja Narduči kraj Vižinade od davne 1880. godine gaji ljubav prema vinarstvu i vinogradarstvu.

Danas ova vinarija s dugom tradicijom obrađuje 12 hektara vinograda, a godišnje proizvedu 100.000 boca vina.

 

 

Na brojnim sajmovima u Hrvatskoj i izvan RH postižu odlične rezultate. Izuzetno veliki uspjeh postigli su na Vinistri 2019., gdje su osvojili dvije šampionske titule: Malvazija Gran Cru iz berbe 2018. proglašena je najboljom u kategoriji mladih malvazija, dok je Malvazija Rezerva iz berbe 2015. proglašena najboljom u kategoriji zrelih malvazija. Svakako je vrijedno spomena i da je 2000. godine na nacionalnoj vinskoj smotri Vinovita Malvazija Marijana Armana osvojila priznanje za najbolju malvaziju u Hrvatskoj.

 

 

U ponudi nalazimo čak 16 vinskih etiketa, od kojih bi izdvojile pjenušac od malvazije Stanzia Brut, već spomenutu nagrađenu Malvaziju Grand Cru, Muškat bijeli te odličan Teran Rezervu iz 2015. godine.

Radujemo se idućem susretu, a umiljati pas Ziggy već nam nedostaje.

 

 

Arman Marijan Wines
Nardući 3, 52447 Vižinada
Mob: 091 169 9929
E-mail: info@arman.hr
Web: www.arman.hr
Instagram: armanmarijanwines
Facebook: armanmarijanwines 

 

admin
Preko 90 ostvarenih suradnji s istarskim ugostiteljima, vinarima, tartufarima, organizatorima manifestacija i ostalim nositeljima turističke ponude Od malih nogu redovito posjećujemo restorane, konobe, manifestacije i festivale vezane uz istarsku gastronomiju. Obožavamo istarsku kuhinju i lokalne proizvode: pršut, sir, tartufe, tradicionalnu tjesteninu, ombolo, kobasice, kroštule, fritule, maslinovo ulje, … kao i vrhunska istarska vina koja se savršeno sljubljuju uz istarske delicije. Naša ideja o promoviranju istarske gastro scene nastala je iz velike ljubavi i strasti prema Istri i istarskoj gastronomiji. Sasvim spontano, 07. svibnja 2019. godine prilikom posjeta jednom restoranu osnovale smo gastronomski vodič pod nazivom delicious.istrian.restaurants, za sve ljubitelje istarske kuhinje koji su u potrazi za dobrim restoranima, konobama i drugim ugostiteljskim objektima na području Istre. Od tada vodimo Internet blog i instagram profil delicious.istrian.restaurants, putem kojih dijelimo svoje osobno gastronomsko iskustvo isključivo o do sada posjećenim restoranima, konobama i drugim ugostiteljskim objektima. Svaki posjet je popraćen našim slikama ambijenta i jela, kratkim osvrtom i recenzijama cjelokupne usluge sa stajališta gosta u 7 kategorija: lokacija, ambijent, osoblje, okus jela, dekoracija jela, ponuda i cijena. Izuzetno nam je drago što već više od godinu dana doprinosimo promociji istarske eno - gastro ponude. Oduševljene smo činjenicom da je veliki broj ugostitelja prepoznao potencijal suradnje s blogerima i influencerima, tako da već imamo popis ugostiteljskih objekata koje ćemo posjetiti do kraja godine. Također, ponosne smo što je naš rad i trud od samog početka prepoznat te odlično prihvaćen od strane ugostitelja, kao i od strane potencijalnih gostiju koji nam se svakodnevno javljaju putem instagrama, gdje danas imamo 11.500 pratitelja. Prate nas ugostitelji, vinari, maslinari, razne cijenjene ličnosti, prijatelji i brojni ljubitelji istarskih delicija, kojima se ovim putem od srca zahvaljujemo na podršci. Nadahnute dosadašnjim radom i potrebom da uz ugostiteljske objekte promoviramo i vinare, maslinare, tartufare i ostale nositelje istarske turističke ponude u suradnji s MAKE studijom iz Poreča odlučile smo se za izradu web stranice, kao i za novo ime DELISTRIA. Uskoro nova iznenađenja, pratite nas!!! Kristina Ritoša & Anamarija Bassanese

POGLEDAJTE I OVE RECENZIJE