TRAŽI POJAM

Vina Pino Rossi, Bajkini

Vina Pino Rossi, Bajkini

Trenutke koje smo imale priliku doživjeti u obiteljskoj vinariji Pino Rossi nemoguće je opisati riječima. Tradicija, pozitivne emocije te velika količina ljubavi utkana je u svaku kap božanstvenih Pino Rossi vina.

Obitelj Rossi njeguje 4 hektara vinograda, a od sorti prevladavaju Malvazija, Teran i Cabernet Sauvignon. Godišnje proizvedu oko 30.000 litara vina.
U pratnji Sare Rossi prošetale smo prekrasnim vinogradom, smještenim u blizini vinarije, odakle se pruža očaravajući pogled na more i Grožnjan.

 

 

Vinarija Rossi iz Bajkini kraj Vižinade u ponudi ima sljedeće etikete: Malvazija Istarska, Contessa (odležala Malvazija Istarska), Bocca Rossa Rose, Bocca Rossa Cuvée ( Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Pinot Crni ), Cabernet Sauvignon, Merlot, Teran te Pinot Crni.

Naši favoriti su Contessa (odležala Malvazija Istarska), svježa Malvazija Istarska te rosé Bocca Rossa, iako za koje god vino se odlučite nećete pogriješiti.

Svaka etiketa priča svoju interesantnu priču, a tko jednom kuša vina Pino Rossi uvijek im se iznova vraća.

 

 

Pino Rossi vina
Bajkini 10 A, 52447 Vižinada
Web: pinorossi-vina.hr
Instagram: pinorossi.vina
Tel: 091 788 1512

 

admin
Preko 90 ostvarenih suradnji s istarskim ugostiteljima, vinarima, tartufarima, organizatorima manifestacija i ostalim nositeljima turističke ponude Od malih nogu redovito posjećujemo restorane, konobe, manifestacije i festivale vezane uz istarsku gastronomiju. Obožavamo istarsku kuhinju i lokalne proizvode: pršut, sir, tartufe, tradicionalnu tjesteninu, ombolo, kobasice, kroštule, fritule, maslinovo ulje, … kao i vrhunska istarska vina koja se savršeno sljubljuju uz istarske delicije. Naša ideja o promoviranju istarske gastro scene nastala je iz velike ljubavi i strasti prema Istri i istarskoj gastronomiji. Sasvim spontano, 07. svibnja 2019. godine prilikom posjeta jednom restoranu osnovale smo gastronomski vodič pod nazivom delicious.istrian.restaurants, za sve ljubitelje istarske kuhinje koji su u potrazi za dobrim restoranima, konobama i drugim ugostiteljskim objektima na području Istre. Od tada vodimo Internet blog i instagram profil delicious.istrian.restaurants, putem kojih dijelimo svoje osobno gastronomsko iskustvo isključivo o do sada posjećenim restoranima, konobama i drugim ugostiteljskim objektima. Svaki posjet je popraćen našim slikama ambijenta i jela, kratkim osvrtom i recenzijama cjelokupne usluge sa stajališta gosta u 7 kategorija: lokacija, ambijent, osoblje, okus jela, dekoracija jela, ponuda i cijena. Izuzetno nam je drago što već više od godinu dana doprinosimo promociji istarske eno - gastro ponude. Oduševljene smo činjenicom da je veliki broj ugostitelja prepoznao potencijal suradnje s blogerima i influencerima, tako da već imamo popis ugostiteljskih objekata koje ćemo posjetiti do kraja godine. Također, ponosne smo što je naš rad i trud od samog početka prepoznat te odlično prihvaćen od strane ugostitelja, kao i od strane potencijalnih gostiju koji nam se svakodnevno javljaju putem instagrama, gdje danas imamo 11.500 pratitelja. Prate nas ugostitelji, vinari, maslinari, razne cijenjene ličnosti, prijatelji i brojni ljubitelji istarskih delicija, kojima se ovim putem od srca zahvaljujemo na podršci. Nadahnute dosadašnjim radom i potrebom da uz ugostiteljske objekte promoviramo i vinare, maslinare, tartufare i ostale nositelje istarske turističke ponude u suradnji s MAKE studijom iz Poreča odlučile smo se za izradu web stranice, kao i za novo ime DELISTRIA. Uskoro nova iznenađenja, pratite nas!!! Kristina Ritoša & Anamarija Bassanese

POGLEDAJTE I OVE RECENZIJE